New TV series “Odeljenje” currently in production

Na male ekrane od jeseni stiže prava domaća policijska priča. Ovog vikenda u Beogradu je počelo snimanje serija “Odeljenje” o policajcima koji se bore protiv narkomanije.

U Šumicama, na košarkaškim terenima, zatekli smo ekipu koja je po najvećoj vrućini snimala scenu pilot epizode “Odeljenje”. Scenario za ovu akcionu dramu su uradili Vuk Ršumović i Dušan Bulić, dok je režija poverena Urošu Tomiću i Nikoli Ležaiću.

- Sada je na setu scena potere i hapšenje dilera droge. Inspektore IV odeljenja Cviju i Stanišića tumače Marko Janketić i Bojan Žirović, dok dilera Snupija igra Bojan Lager - kaže Ognjen Janković, direktor serije I saradnik produkcijske kuće “Vision team”, koja stoji iza serije “Odeljenje”.

On dodaje da je priča je potresna, i već u pilot epizodi gledaocima sledi emotovni šok. Kaže, nisu želeli da “umiju realnost, već je njihov odnos prema tematici krajnje brutalan”.

odeljenje1


Bojan Žirović i Marko Janketić kao policajci usred akcije hapšenja dilera

U pilot epizodi pojaviće se i Anica Dobra u ulozi majke dilera Snupija. Ona predstavlja otelotvorenje raspale srpske porodice.
 
U epizodnoj roli biće Dragan Petrović Pele kao advokat. Pored njih, uloge tumače i Igor Benčina, Miloš Timotijević, Goran Šušljik... Od 15. avgusta biće urađeno još jedanaest epizoda.

odeljenje2


- Zamisao je da napravimo aktuelnu policijsku priču kakvu do sada nismo imali. 
Obrađujemo temu sa kojom se malo ko danas bavi - problem narkomanije, ali o tome koji su to kanali droge, s jedne, a sa druge strane, koja je ekipa ljudi vezana za policiju i sistem koja se bavi suzbijanjem istih - kaže Ognjen.

template JoomSpirit