Mima Karadžić: Četvrtu sezonu “Budve” smo dobro “zakuvali”

Snimanje četvrte sezone “Budve na pjenu od mora” počinje u aprilu, ali je ekipa popularne serije već na broju

4sezona-najava-1

SNIMANjE četvrte sezone “Budve na pjenu od mora” počinje u aprilu, ali je ekipa popularne serije već na broju. Zato nemojte da se iznenadite ako u petak na Beogradskom sajmu sretnete Sava Bačića (Mima Karadžić), njegovu suprugu Nađu (Ljiljana Blagojević), Luku Radmilovića (Momčilo Otašević), đeda Joka (Marko Nikolić) ili nekog drugog junaka. U okviru aktuelnog Sajma turizma, na štandu Budve, oko 14.30, zakazano je druženje sa ekipom serije, a baš tu i baš tada - pašće i prva klapa novog ciklusa.

- Odlučili smo da u petak, onako simbolično, napravimo uvod u aprilsko druženje - kaže Mima Karadžić, glavni glumac i producent. - Napravićemo mali performans kojim ćemo zavrteti krug. Zapenušaćemo priču, zagolicati i sebe i gledaoce, a onda sa velikom radošću dočekati proleće.

Prva klapa će nam nagovestiti u kom pravcu će se razvijati četvrta sezona. Karadžić ne krije, pa kaže:

- Dalje sudbine junaka će vas verovatno iznenaditi, jer smo prilično “zakuvali”. Biće tu, naravno, i novih likova, što će uneti potrebnu dinamiku.

Glavna snimajuća lokacija ostaće naslovna junakinja. Budva će tako, kao i prethodnih godina, biti u “opsadnom” stanju do početka letnje sezone.

 

template JoomSpirit